-
Translation
- Afrikaans
- Albanian
- Amharic
- Arabic
- Armenian
- Azerbaijani
- Basque
- Belarusian
- Bengali
- Bosnian
- Bulgarian
- Cebuano
- Chinese (Simplified)
- Chinese (Traditional)
- Corsican
- Croatian
- Czech
- Danish
- Dutch
- English
- Esperanto
- Estonian
- Finnish
- French
- Frisian
- Galician
- Georgian
- German
- Greek
- Gujarati
- Haitian Creole
- Hausa
- Hawaiian
- Hebrew
- Hindi
- Hmong
- Hungarian
- Icelandic
- Igbo
- Indonesian
- Irish
- Italian
- Japanese
- Javanese
- Kannada
- Kazakh
- Khmer
- Korean
- Kurdish
- Kyrgyz
- Lao
- Latin
- Latvian
- Lithuanian
- Luxembourgish
- Macedonian
- Malagasy
- Malay
- Malayalam
- Maltese
- Maori
- Marathi
- Mongolian
- Myanmar (Burmese)
- Nepali
- Norwegian
- Nyanja (Chichewa)
- Pashto
- Persian
- Polish
- Portuguese
- Punjabi
- Romanian
- Russian
- Samoan
- Scots Gaelic
- Serbian
- Sesotho
- Shona
- Sindhi
- Sinhala
- Slovak
- Slovenian
- Somali
- Spanish
- Sundanese
- Swahili
- Swedish
- Tagalog (Filipino)
- Tajik
- Tamil
- Telugu
- Thai
- Turkish
- Ukrainian
- Urdu
- Uzbek
- Vietnamese
- Welsh
- Xhosa
- Yiddish
- Yoruba
- Zulu
- Inici>
- Menú pica-pica
Menú pica-pica
PRIMER PLAT: PER PICA PICA
- Pernil a la muntanyesa
- Calçots a la brasa amb salsa romesco(temporada)
- Amanida de formatge de cabra arrebossat
- Amanida de salmó amb palets de mozarella
- Brotxetes de meló amb pernil
- Pinxos de tomàquet cherry i formatge fresc
- Espàrrecs verds amb encenalls de pernil saltejats
- Torrades de pebrot escalivat i anxoves
- Carpaccio de vedella macerat amb romaní
- Torrades amb paté de foie
- Patates d’Olot farcides de carn
- Pebrotets del piquillo farcits de bolets
- Pebrots piquillo de brandada
- Hortalisses a la brasa amb salsa xató
- Pastís de peix de roca
- Brandada de bacallà
- Peixet fregit
- Croquetes de pollastre casolanes
- Petxines a la planxa
- Musclos amb sal i pebre
- Gamba salada
- Cargols amb salsa
- Gamba llagostinera a la planxa
- Pop a la gallega
- Rollitos de verdures amb salsa taronja
- Assortiment de formatges
- Empanadilles de tonyina
- Escamarlans a la planxa
- Vieires al forn
- Dàtils de bacon
- ...