-
Translation
- Afrikaans
- Albanian
- Amharic
- Arabic
- Armenian
- Azerbaijani
- Basque
- Belarusian
- Bengali
- Bosnian
- Bulgarian
- Cebuano
- Chinese (Simplified)
- Chinese (Traditional)
- Corsican
- Croatian
- Czech
- Danish
- Dutch
- English
- Esperanto
- Estonian
- Finnish
- French
- Frisian
- Galician
- Georgian
- German
- Greek
- Gujarati
- Haitian Creole
- Hausa
- Hawaiian
- Hebrew
- Hindi
- Hmong
- Hungarian
- Icelandic
- Igbo
- Indonesian
- Irish
- Italian
- Japanese
- Javanese
- Kannada
- Kazakh
- Khmer
- Korean
- Kurdish
- Kyrgyz
- Lao
- Latin
- Latvian
- Lithuanian
- Luxembourgish
- Macedonian
- Malagasy
- Malay
- Malayalam
- Maltese
- Maori
- Marathi
- Mongolian
- Myanmar (Burmese)
- Nepali
- Norwegian
- Nyanja (Chichewa)
- Pashto
- Persian
- Polish
- Portuguese
- Punjabi
- Romanian
- Russian
- Samoan
- Scots Gaelic
- Serbian
- Sesotho
- Shona
- Sindhi
- Sinhala
- Slovak
- Slovenian
- Somali
- Spanish
- Sundanese
- Swahili
- Swedish
- Tagalog (Filipino)
- Tajik
- Tamil
- Telugu
- Thai
- Turkish
- Ukrainian
- Urdu
- Uzbek
- Vietnamese
- Welsh
- Xhosa
- Yiddish
- Yoruba
- Zulu
- Inici>
- Menú per a colles>
- Segon plat
Segon plat
- Cuixa d’ànec a la taronja
- Mandonguilles de sípia amb pèsols
- Galta de porc rostida amb gírgoles
- Bistec de vedella jove a la planxa amb bolets saltejats
- Costella, cuixa i mitjana de xai a la brasa
- Bacallà a la muselina d’all
- Botifarra vermella a la brasa o amb salsa*
- Xipiró amb ceba confitada
- Calamars a la planxa
- Picantó o conill a la brasa a les fines herbes
- Calamars farcits de peix amb petxines
- Entrecot de vedella a la brasa o amb salsa*
- Magret d’ànec a la brasa o amb salsa*
- Llenguadina a la planxa (segons mercat)
- Filet RUS de vedella a la planxa o amb salsa*
- Rodella de lluç amb llagostins a la planxa
* Salses per escollir:
- Roquefort
- Pebre verd
- Mostassa
- Fruites del bosc
- Múrgoles i ceps
- Taronja
- Els 3 pebres