- Inici>
- Menú per a colles>
- Segon plat
Segon plat
- Cuixa d’ànec a la taronja
- Mandonguilles de sípia amb pèsols
- Galta de porc rostida amb gírgoles
- Bistec de vedella jove a la planxa amb bolets saltejats
- Costella, cuixa i mitjana de xai a la brasa
- Bacallà a la muselina d’all
- Botifarra vermella a la brasa o amb salsa*
- Xipiró amb ceba confitada
- Calamars a la planxa
- Picantó o conill a la brasa a les fines herbes
- Calamars farcits de peix amb petxines
- Entrecot de vedella a la brasa o amb salsa*
- Magret d’ànec a la brasa o amb salsa*
- Llenguadina a la planxa (segons mercat)
- Filet RUS de vedella a la planxa o amb salsa*
- Rodella de lluç amb llagostins a la planxa
* Salses per escollir:
- Roquefort
- Pebre verd
- Mostassa
- Fruites del bosc
- Múrgoles i ceps
- Taronja
- Els 3 pebres