- Inici>
- Menú diumenges i festius>
- Primer plat
Primer plat
Entrant
- Gaspatxo amb crostons i "picadillo"
- Suc de fruita variada
- Crema del dia freda
- Montadito de sobrassada i formatge arrebossat amb oli i orenga
- Patè de foie amb torradetes i mermelada de figa
- Tataki de tonyina amb salsa de soja i sèsam
- Entrant del dia?
- Croquetes de la casa
- Gambeta saltejada amb all i julivert
1er plat:
- Amanida de formatge de cabra(enciam,escarola,raditxo,tomata,endívies,nous,ametlles,poma,panses,crostons,formatge de cabra,fruits vermells o maduixes,ametlla laminada,oli de maduixa i vinagreta de mel)
- Amanida de marisc(enciam,escarola,raditxo,tomata,calamars,sípia,gambes,musclos,pop,berberetxo,picadillo(ceba i pebrot),salsa rosa,pebre vermell)
- Amanida d'alvocat i formatge mozarel.la amb oli d'albahaca(enciam,escarola,raditxo,tomata,picadillo,alvocat,formatge mozarel.la,ametlla laminada)
- Pop poton a la gallega(patata cuita amb pop amanit amb pebre vermell)
- Tomata de l'hort o meló amb pernil
- Hortalisses a la brasa amb assortiment de croquetes(pebrot,ceba,patata,esbergínia,carbassó,pastanaga,carbassa,espàrrec)
- Cassoleta de clova variada(musclos,petxines i navalla a la planxa)
- Mini canelons de foie amb beixamel de poma i reducció de tomata
- Pebrots de piquilllo farcits de brandada de bacallà
- Plat del dia?
- Arròs a la cassola
- Cargols en salsa a la doba
- Raviolis de formatge de cabra i ceba amb crema de carbassa
Plats adicionals
- Croquetes al gust
- Canelons de carn
- Macarrons a la bolonyesa o amb salsa carbonara
- Espaguetis a la carbonara o amb salsa bolonyesa
- Escalopa de pollastre arrebossada