-
Translation
- Afrikaans
- Albanian
- Amharic
- Arabic
- Armenian
- Azerbaijani
- Basque
- Belarusian
- Bengali
- Bosnian
- Bulgarian
- Cebuano
- Chinese (Simplified)
- Chinese (Traditional)
- Corsican
- Croatian
- Czech
- Danish
- Dutch
- English
- Esperanto
- Estonian
- Finnish
- French
- Frisian
- Galician
- Georgian
- German
- Greek
- Gujarati
- Haitian Creole
- Hausa
- Hawaiian
- Hebrew
- Hindi
- Hmong
- Hungarian
- Icelandic
- Igbo
- Indonesian
- Irish
- Italian
- Japanese
- Javanese
- Kannada
- Kazakh
- Khmer
- Korean
- Kurdish
- Kyrgyz
- Lao
- Latin
- Latvian
- Lithuanian
- Luxembourgish
- Macedonian
- Malagasy
- Malay
- Malayalam
- Maltese
- Maori
- Marathi
- Mongolian
- Myanmar (Burmese)
- Nepali
- Norwegian
- Nyanja (Chichewa)
- Pashto
- Persian
- Polish
- Portuguese
- Punjabi
- Romanian
- Russian
- Samoan
- Scots Gaelic
- Serbian
- Sesotho
- Shona
- Sindhi
- Sinhala
- Slovak
- Slovenian
- Somali
- Spanish
- Sundanese
- Swahili
- Swedish
- Tagalog (Filipino)
- Tajik
- Tamil
- Telugu
- Thai
- Turkish
- Ukrainian
- Urdu
- Uzbek
- Vietnamese
- Welsh
- Xhosa
- Yiddish
- Yoruba
- Zulu
- Inici>
- Menú diumenges i festius>
- Primer plat
Primer plat
Entrant
- Gaspatxo amb crostons i "picadillo"
- Suc de fruita variada
- Crema del dia freda
- Montadito de sobrassada i formatge arrebossat amb oli i orenga
- Patè de foie amb torradetes i mermelada de figa
- Tataki de tonyina amb salsa de soja i sèsam
- Entrant del dia?
- Croquetes de la casa
- Gambeta saltejada amb all i julivert
1er plat:
- Amanida de formatge de cabra(enciam,escarola,raditxo,tomata,endívies,nous,ametlles,poma,panses,crostons,formatge de cabra,fruits vermells o maduixes,ametlla laminada,oli de maduixa i vinagreta de mel)
- Amanida de marisc(enciam,escarola,raditxo,tomata,calamars,sípia,gambes,musclos,pop,berberetxo,picadillo(ceba i pebrot),salsa rosa,pebre vermell)
- Amanida d'alvocat i formatge mozarel.la amb oli d'albahaca(enciam,escarola,raditxo,tomata,picadillo,alvocat,formatge mozarel.la,ametlla laminada)
- Pop poton a la gallega(patata cuita amb pop amanit amb pebre vermell)
- Tomata de l'hort o meló amb pernil
- Hortalisses a la brasa amb assortiment de croquetes(pebrot,ceba,patata,esbergínia,carbassó,pastanaga,carbassa,espàrrec)
- Cassoleta de clova variada(musclos,petxines i navalla a la planxa)
- Mini canelons de foie amb beixamel de poma i reducció de tomata
- Pebrots de piquilllo farcits de brandada de bacallà
- Plat del dia?
- Arròs a la cassola
- Cargols en salsa a la doba
- Raviolis de formatge de cabra i ceba amb crema de carbassa
Plats adicionals
- Croquetes al gust
- Canelons de carn
- Macarrons a la bolonyesa o amb salsa carbonara
- Espaguetis a la carbonara o amb salsa bolonyesa
- Escalopa de pollastre arrebossada