Primer plat

  • Amanida de marisc
  • Amanida de formatge de cabra
  • Amanida de magret d'ànec amb oli de taronja
  • Amanida xató
  • Amanida catalana
  • Amanida vinagreta de bolets
  • Hortalisses a la brasa amb assortiment de croquetes
  • Crema de carbassa o de ceba casolana
  • Amanida de laminat de peus de porc amb oli de mostassa
  • Pop "poton" a la gallega
  • Mil fulls de patata,bolets,bacallà i formatge de cabra
  • Cassoleta de clova variada
  • Raviolis cremosos de bolets amb parmesà
  • Doble canaló XL d'escalivada
  • Fideuà de peix amb all i oli
  • Pebrots farcits d'espinacs,panses i pinyons amb beixamel de porro
  • Sopa de peix
  • Timbal d'escalivada tíbia amb romesco i formatge de cabra gratinat
  • Espàrrecs verds amb pernil serrà 16 mesos curació
  • Mini canelons de patè de foie amb poma i beixamel de ceba i confitura de tomata
  • Pastís de peix de roca
  • Cargols Adobats en salsa
  • Canelons de carn o de peix
  • Pernil a la muntanyesa
  • Arròs a la cassola
  • Espaguetis a la carbonara
  • Macarrons amb tomàquet i mini pilotilles
  • Lasanya d'hortalisses amb beixamel de ceba
  • Mi cuit de foie amb pa de nous i confitura de figa
  • Torrades de pa de Corts amb tomata i anxoves