Primer plat

  • Amanida de marisc
  • Amanida de formatge de cabra
  • Amanida d'alvocat amb mozarella fresca amb oli d'alfàbrega
  • Amanida de magret d'ànec amb oli de taronja
  • Amanida xató
  • Amanida tibia de bolets amb formatge curat
  • Hortalisses a la brasa amb assortiment de croquetes
  • Pop "poton" a la gallega
  • Mil fulls de patata,bolets,bacallà i formatge de cabra
  • Cassoleta de clova variada
  • Raviolis cremosos de bolets amb parmesà
  • Pebrots farcits d'espinacs,panses i pinyons amb beixamel de porro
  • Mini canelons de patè de foie amb poma i beixamel de ceba i confitura de tomata
  • Cargols Adobats en salsa
  • Canelons de carn
  • Arròs a la cassola
  • Espaguetis o macarrons amb tomaquet,carbonara o bolonyesa
  • Lasanya d'hortalisses amb beixamel de ceba
  • Steak tartar de salmó i alvocat
  • Carpaccio de filet de vedella amb parmesà
  • Escalivada amb torades i anxoves