Primer plat

Entrant:

  1. Piruleta de gamba arrebossada
  2. Gaspatxo amb crostons i "picadillo"
  3. Suc de taronja i pinya
  4. Sopa de peix amb picatostes
  5. Montadito de pa de fajol amb bolets saltejats i formatge brie
  6. Patè de foie amb torradetes
  7. Ensaladilla russa amb bastonets
  8. Bunyols de bacallà
  9. Cua de gambeta saltejada
  10. Tataki de tonyina amb salsa de soja i sèsam

1er plat:

  1. Amanida de formatge de cabra(enciam,escarola,raditxo,tomata,endívies,nous,ametlles,poma,panses,crostons,formatge de cabra,fruits vermells o maduixes,ametlla laminada,oli de maduixa i vinagreta de mel)
  2. Amanida de marisc(enciam,escarola,raditxo,tomata,calamars,sípia,gambes,musclos,pop,berberetxo,picadillo(ceba i pebrot),salsa rosa,pebre vermell)
  3. Amanida de vinagreta de bolets(enciam,escarola,raditxo,tomata,picadillo,ou dur,bolets variats)
  4. Amanida de cóctel de gamba(enciam,tomata,pinya,llagostí,gambeta,salsa rosa)
  5. Pop poton a la gallega(patata cuita amb pop amanit amb pebre vermell)
  6. Hortalisses a la brasa amb salsa xató(pebrot,ceba,patata,esbergínia,carbassó,pastanaga,carbassa,espàrrec)
  7. Cassoleta de clova variada(musclos,petxines i navalla a la planxa)
  8. Carpaccio de vedella amb parmesà i oli d'oliva
  9. Espàrrecs verds a la planxa  amb pernil i salsa romesco
  10. Caneló Xl de foie amb beixamel de poma i reducció de tomata
  11. Pebrots de piquilllo farcits de bolets
  12. Plat del dia?(fideuà de peix)
  13. Cargols en salsa a la doba
  14. Steak tartar de salmó amb salsa de soja

Plats adicionals

  • Croquetes al gust
  • Canelons de carn
  • Macarrons a la bolonyesa o amb salsa carbonara
  • Espaguetis a la carbonara o amb salsa bolonyesa
  • Escalopa de pollastre arrebossada