Primer plat

Entrant:

  1. Piruleta de gamba arrebossada
  2. Gaspatxo amb crostons i "picadillo"
  3. Suc de taronja i pinya
  4. Crema de verdura amb escandalls de parmesà
  5. Montadito de sobrassada i formatge arrebossat amb oli i orenga
  6. Patè de foie amb torradetes i mermelada de figa
  7. Tataki de tonyina amb salsa de soja i sèsam

1er plat:

  1. Amanida de formatge de cabra(enciam,escarola,raditxo,tomata,endívies,nous,ametlles,poma,panses,crostons,formatge de cabra,fruits vermells o maduixes,ametlla laminada,oli de maduixa i vinagreta de mel)
  2. Amanida de marisc(enciam,escarola,raditxo,tomata,calamars,sípia,gambes,musclos,pop,berberetxo,picadillo(ceba i pebrot),salsa rosa,pebre vermell)
  3. Amanida d'alvocat i formatge mozarel.la amb oli d'albahaca(enciam,escarola,raditxo,tomata,picadillo,alvocat,formatge mozarel.la,ametlla laminada)
  4. Pop poton a la gallega(patata cuita amb pop amanit amb pebre vermell)
  5. Hortalisses a la brasa amb assortiment de croquetes(pebrot,ceba,patata,esbergínia,carbassó,pastanaga,carbassa,espàrrec)
  6. Cassoleta de clova variada(musclos,petxines i navalla a la planxa)
  7. Espàrrecs verds,escarxofa i calçots arrebossats amb salsa romesco
  8. Mini canelons  de foie amb beixamel de poma i reducció de tomata
  9. Pebrots de piquilllo farcits de brandada de bacallà
  10. Plat del dia?(arròs a la cassola)
  11. Cargols en salsa a la doba
  12. Raviolis de formatge de cabra i ceba amb crema de carbassa

Plats adicionals

  • Croquetes al gust
  • Canelons de carn
  • Macarrons a la bolonyesa o amb salsa carbonara
  • Espaguetis a la carbonara o amb salsa bolonyesa
  • Escalopa de pollastre arrebossada