Menú pica-pica

PRIMER PLAT: PER PICA PICA

  • Pernil a la muntanyesa
  • Calçots a la brasa amb salsa romesco(temporada)
  • Amanida de formatge de cabra arrebossat
  • Amanida de salmó amb palets de mozarella
  • Brotxetes de meló amb pernil
  • Pinxos de tomàquet cherry i formatge fresc
  • Espàrrecs verds amb encenalls de pernil saltejats
  • Torrades de pebrot escalivat i anxoves
  • Carpaccio de vedella macerat amb romaní
  • Torrades amb paté de foie
  • Patates d’Olot farcides de carn
  • Pebrotets del piquillo farcits de bolets
  • Pebrots piquillo de brandada
  • Hortalisses a la brasa amb salsa xató
  • Pastís de peix de roca
  • Brandada de bacallà
  • Peixet fregit
  • Croquetes de pollastre casolanes
  • Petxines a la planxa
  • Musclos amb sal i pebre
  • Gamba salada
  • Cargols amb salsa
  • Gamba llagostinera a la planxa
  • Pop a la gallega
  • Rollitos de verdures amb salsa taronja
  • Assortiment de formatges
  • Empanadilles de tonyina
  • Escamarlans a la planxa
  • Vieires al forn
  • Dàtils de bacon
  • ...