Segon plat

  • Cuixa d’ànec a la taronja
  • Mandonguilles de sípia amb pèsols
  • Galta de porc rostida amb gírgoles
  • Bistec de vedella jove a la planxa amb bolets saltejats
  • Costella, cuixa i mitjana de xai a la brasa
  • Bacallà a la muselina d’all
  • Botifarra vermella a la brasa o amb salsa*
  • Xipiró amb ceba confitada
  • Calamars a la planxa
  • Picantó o conill a la brasa a les fines herbes
  • Calamars farcits de peix amb petxines
  • Entrecot de vedella a la brasa o amb salsa*
  • Magret d’ànec a la brasa o amb salsa*
  • Llenguadina a la planxa (segons mercat)
  • Filet RUS de vedella a la planxa o amb salsa*
  • Rodella de lluç amb llagostins a la planxa

 

* Salses per escollir:

  • Roquefort
  • Pebre verd
  • Mostassa
  • Fruites del bosc
  • Múrgoles i ceps
  • Taronja
  • Els 3 pebres