Segon plat

  • Blanquetes d'ànec a la taronja
  • Galta de porc rostida amb bolets
  • Espatlla de xai al forn
  • Cuixa d'ànec amb salsafins
  • Vedella amb bolets
  • Galta desossada a la brasa
  • Pilotilles de peix amb llagostins
  • Bacallà a la muselina d'all
  • SArsuela de peix
  • Xipiró a l'andalusa
  • Calamars farcits de peix
  • Sípia i calamars a la planxa
  • Popets guisats amb ceba
  • Suprema de lluç fresc aromatitzat a les fines herbes
  • Peix fresc del dia(segons mercat)
  • Parrillada de peix(rap,lluç,calamars,sípia,llagostí,escamarla i musclo) segons mercat
  • Toffu arrebossat amb mongetes saltejades de SAnta Psu
  • Escalopa de cuixa de pollastre amb patates
  • Peus de porc a la brasa
  • Costella,cuixa i mitjana de xai a la brasa
  • Botifarra vermella a la brasa o salsa*
  • Parrillada de carn a la brasa(pinxo de pollastre,xistorra,xurrasco i costelló)
  • Conill i pollastre a la brasa
  • Entrama(tall argentí) amb salsa ximixurri
  • Cuixa de pollastre a la brasa
  • Entrecot de vedella a la brasa o salsa*
  • Magret d'ànec a la brasa o salsa*
  • Secret de porc a la brasa o salsa*
  • Filet de la cuixa de vedella"tournado" amb salsa de bolets
  • Bistec de vedella jove a la planxa o salsa*
  • Filet de porc a la planxa amb foie i poma

* Salses per escollir:

  • Roquefort
  • Pebre verd
  • Mostassa
  • Fruites del bosc
  • Múrgoles o ceps
  • Taronja
  • Els 3 pebres
  • Ratafia
  • Oporto