Primer plat

  • Coca de pa de full amb fruits de mar i algues
  • Amanida de formatge de cabra
  • Amanida de fruites variades naturals amb oli de llimona i menta
  • Raviolis cremosos de bolets amb parmesà
  • Doble canaló XL d'escalivada
  • Carpaccio de filet de vedella amb parmesà
  • Amanida xató
  • Amanida catalana
  • Amanida de bolets a la vinagreta
  • Escalivada amb torrades i anxoves
  • Hortalisses a la brasa amb assortiment de croquetes
  • Amanida de laminat de peus de porc amb oli de mostassa
  • Pop "poton" a la gallega
  • Mil fulls de patata,bolets,bacallà i formatge de cabra
  • Cassoleta de clova variada
  • Fideuà de peix amb all i oli
  • Pebrots farcits d'espinacs,panses i pinyons amb beixamel de porro
  • SAlmorejo amb pernil i ou dur
  • Meló amb pernil serrà 16 mesos de curació
  • Carbassons farcits de brandada de bacallà
  • Pastís de peix de roca
  • Cargols Adobats en salsa
  • Canelons de carn o de peix
  • Amanida de cóctel de gambes
  • Arròs a la cassola
  • Amanida de llenties fresca amb oli de mostassa
  • Espaguetis a la carbonara
  • Macarrons amb tomàquet i mini pilotilles
  • Lasanya d'hortalisses amb beixamel de ceba